• 070 816 797
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Račun
Poteka avtorizacija ...
×

Po mesecu premora so se igralci Calcit Waterpola pomerili z AVK Branik Maribor

Po mesecu premora so se igralci Calcit Waterpola že v sredo pomerili z AVK Branik Maribor in zmagali z rezultatom 13 : 11 (4 : 1, 4 : 4, 2 : 2, 3 : 4).

Letos mariborsko člansko ekipo sestavlja predvsem slovenska kadetska reprezentanca, ki se pripravlja za nastop na junijskih kvalifikacijah za EP.

Trener Calcit Waterpola Aleš Komelj, ki je hkrati tudi selektor mlade kadetske reprezentance, je tokrat vodil mariborsko ekipo. Njegovo mesto je uspešno prevzel njegov pomočnik Primož Romšak, sicer trener mlajših kamniških selekcij, ki je veliko minutaže namenil predvsem mlajšim igralcem.

Prvo četrtino je kamniška ekipa dobila z rezultatom 4 : 1. V nadaljevanju so Kamničani vzdrževali minimalno prednost in tekmo varno pripeljali do konca.

Za CALCIT WATERPOLO so igrali: Ažbe Cerar, Blaž Benkovič (1), Blaž Briški (1), David Golob (g), David Lukič (1), Gašper Brišnik, Gašper Žurbi (g), Kristijan Novak (1), Luka Sokler, Marko Pilić, Martin Stele (4), Matic Kordež, Sebastijan Novak (3), Tim Burger (2) in Bor Peterlin. Ekipo je vodil Primož Romšak.

Besedilo: Aleksander Sokler

Foto: Blaž Benkovič

generalni sponzor

Image
Image
Image

VERJAMEJO V NAS

Vaterpolsko društvo Kamnik
Maistrova ulica 15, 1241 Kamnik
070  816 797
© 2024 Vaterpolsko društvo Kamnik. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica